Sloga pobednik 40. memorijalnog fudbalskog turnira u Lipovici

Izvor: juGmedia, 14.Avg.2018, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloga pobednik 40. memorijalnog fudbalskog turnira u Lipovici

Pobednik tradicionalnog memorijalnog turnira “Sule – Zorča – Muljko“ je ekipa domaće Sloge, koja je ovog vikenda u Lipovici u finalu rezultatom 2:0 savladala ekipu Šumadije iz Razgojne.

Na turniru su učestvovale i ekipe Bobišta i Moravca iz Pečenjevca, a u polufinalnim utakmicama Sloga je bila bolja od Moravca i rezultatom 3:2 plasirala se u finale, dok su drugog finalistu odlučili penali.

U regularnom delu utakmice Šumadija i Bobište odigrali su 1:1 >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << a posle boljeg izvođenja penala Šumadija se plasirala u finale.

Utakmica za treće mesto nije odigrana jer ekipa Bobišta nije došla, a u finalu ekipa Sloge savladala je Šumadiju rezultatom 2:0 i vratila memorijalni trofej u klupske prostorije.

Za najbolje pojedince turnira proglašeni su: Milan Disić iz domaće Sloge kao najbolji strelac, najbolji odbrambeni igrač je Aleksandar Stamenković iz istog kluba a za najboljeg igrača proglašen je pedesetogodišnji igrač Šumadije Dragan Ilić – Suri, bez koga se fudbal u Razgojni teško može zamisliti.

Nagrade za najbolje pojedince obezbedile su porodice preminulih fudbalera.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.