Školsko takmicenje u plivanju: Najbolji ,,Josif Kostic,, I Gimnazija

Izvor: JUGpress.com, 22.Nov.2018, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Školsko takmicenje u plivanju: Najbolji ,,Josif Kostic,, I Gimnazija

LESKOVAC

U organizaciji saveza za školski sport grada Leskovca na bazenu SRC „Dubočica“ održano je opštinsko takmičenje u plivanju za očenike osnovnih i srednjih škola.

Učestvovalo je preko 180 dece iz skoro svih osnovnih i srednjih škola Leskovca. Najbolja osnovna škola po osvojenim medaljama je Josif Kostić, sledi Svetozar Marković i na trećem mestu je Vožd Karađorđe. Kod srednjih škola >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << najbolja je Gimnazija, sledi Tehnička škola „Rade Metalac“ i na trećem mestu je Medicinska škola.

Plivale su se sve discipline i to kraul, leđno, prsno i delfin, a kategorije su bile podeljene I i II razred, III i IV, V, VI, VII i VIII razred kod osnovnih, a kod srednjih škola I i II razred i III i IV razred. Svako ko je osvojio prvo, drugo ili treće mesto dobio je medalju i diplomu, a prvoplasirani su izborili pravo da učestvuju na republičkom takmičenju, koje se održava u Kragujevcu 5. decembra ove godine.

Na današnjem takmičenju medalje i diplome su delile gradski većnik za sport Brankica Stamenković i potpredsenica Odbora za prevenciju bolesti zavisnosti i borbu protiv verskih sekti Valentina Aksentijević Mitrović.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Učenici iz Kule najuspešniji na okružnom takmičenju u plivanju

Izvor: 025info.rs, 23.Nov.2018, 11:33

Na Gradskom bazenu u Somboru je, u organizaciji Sportskog saveza grada Sombora, održano je Okružno školsko takmičenje u plivanju za učenike i učenice osnovnih i srednjih škola Zapadnobačkog okruga. Osnovna škola “Isa Bajić” iz Kule bila je najuspešnija na takmičenju, osvojivši čak...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.