Izvor: JUGpress.com, 23.Sep.2019, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siniši Cvetiću nagrada za režiju najboljeg studentskog filma

LESKOVAC

Na ovogodišnjem Leskovačkom internacionalnom festivalu filmske režije prikazani su u posebnoj takmičarskoj konkureciji i studentski filmovi. Žiri u sastavu Kosta Peševski, Dragan Jović i Milan D. Špiček jednoglasnom odlukom proglasio je pobednike i Gran pri „Radomir Bajo Šaranović“ dodelio je Siniši Cvetiću za režiju filma „Dinosaur“. Druga nagrada „Radomir Bajo Šaranović“ ide Sari Ristić za režiju filma „Autorefleksije u tri epizode“, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << dok je dobitnica treće nagrade „Radomir Bajo Šaranović“ slovenačka rediteljka Mateja Rokavec za režiju filma „Češnjevi kolački“.

Zahvaljujući na nagradi Siniša Cvetić se zahvalio i ekipi sa kojom je radio film.

„Hvala žiriju, ali i profesru Darku Bajuću jer mi je dosta pomogao da ovaj film bude ovakav kakav jeste, kao i da uopšte učestvujem na ovom festivalu.“

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.