Siniša Babić novo pojačanje surduličkog Radnika

Izvor: JužneVesti.com, 09.Feb.2022, 11:38

Siniša Babić novo pojačanje surduličkog Radnika

Predstojećeg vikenda nastavlja se fudbalska Superliga, a pred prolećnu premijeru fudbaleri Radnika dobili su još jedno pojačanje, jer je ugovor sa klubom iz Surdulice na godinu dana potpisao Siniša Babić.

Bivši vezista Proletera, Vojvodine, niškog Radničkog, grčke Larise i Turona iz Uzbekistana pridružio se Surduličanima još na pripremama u Antaliji, a pokriva sve pozicije u veznom redu.

Drago mi je što sam postao član >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ovog kolektiva. Prijatno sam iznenađen dočekom ekipe, uklopili smo se jako brzo. Izuzetno mi je važno da će moje zalaganje na terenu doprineti boljim rezultatima ove ekipe koja zaslužuje bolje mesto na tabeli. Mnoge momke u timu znam od ranije, kao i trenera Đorđevića. Mislim da se radi kvalitetnom stručnjaku te sam stoga i siguran da će ova polusezona Radnika biti mnogo bolja od prethodne - rekao je Babić.

I u Upravi kluba zadovoljni su novom akvizicijom, pogotovo što će sa Babićem dobiti dodatnu kreativnost pred protivničkim golom.

Babića znamo još iz perioda kada je igrao za Proleter. Bio je naša želja i pre godinu dana i veliko nam je zadovoljstvo što je došao. Očekujemo da smo s njim dobili jednu ozbiljnu organizaciju u igri u toj drugoj trećini terena i u poslednjoj trećini i nadamo se da ćemo zajednički ostvariti sve ciljeve – istakao je sportski direktor Darko Gašić.

Babić je četvrto pojačanje Radnika u zimskom prelaznom roku, pošto su plavi dres već zadužili Borko Duronjić, Vuk Mitošević i Nikola Ignjatović.

Prvi protivnik Surduličana u nastavku Superlige, u ponedeljak, 14. februara, od 13 sati biće subotički Spartak.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.