Sindikat zaposlenih u policiji: nemate obavezu da nosite maske ni da plaćate kazne

Izvor: KMnovine.com, 26.Avg.2020, 08:32

Sindikat zaposlenih u policiji: nemate obavezu da nosite maske ni da plaćate kazne

Sindikat zaposlenih u policiji izdao je proglas kojim obaveštava narod da ne postoji zakonka obaveza nošenja maski ni plaćanja kazne zbog nepoštovanja mera Kriznog štaba.




Tekst proglasa prenosimo  ucelosti:
 
PROGLAS NARODU

GRAĐANI REPUBLIKE SRBIJE NISU DA POŠTUJU MERE KRIZNOG ŠTABA KAO NI DA PLAĆAJU KAZNE ZBOG NENOŠENjA MASKI

Rukovodtsvo sindikata upoznaje građane Republike Srbije da na osnovu >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << više članova Ustava Republike Srbije, zakona, odlukaprivremene Skupštine Naroda Srbije i odluka Svetske zdravstvene organizacije, nemaju nikakvu zakonsku obavezu da poštuju odluke Kriznog štaba Kovid - 19.- Član 24 Ustava: Ljudski život je neprikosnoven
- Član 25. Ustava: Psihićki  ifizički integritet je nepovrediv.
Niko ne može biti izložen nečovečnom ili ponižavajućem postupanju ili kažnjavnju, niti podvrgnut medicinskim ili naučnim ogledima bez svog slobodno datog pristanka.
- Preporuka je Svetske zdravstvene organizacije da se maske ne nose i da maske nanose više štete nego koristi.
- Krizništab nije "zakonom uređeno telo" nego savetodavno telo Vlade i ne može da donese ilo kakav obavezujući akt, već samo da daje preporuke Vladi kako dalje da postupi  uvezi sa epidemiološkom situacijom i epidemiološkim merama.
- Odluka o formiranju Kriznog štaba nije objavljena ni u Službenom glasniku Republike Srbije, ni na sajtu Vlade te i iz tog razloga Krizni štab ne poseduje nikakva zakonska ovlašćenja.
- Privemena Skupština naroda Srbije dana 17.06.2020. godine, raspustila je Krizni štab Kovid - 19.
Iz napred navedenog građani nemaju nikakvu Ustavnu i zakonsku da nose zaštitnu masku, niti pripadnici policije, komunalne policije, i inspekcijske službe imaju pravo da pišu kazne.
SINDIKAT ZAPOSLENIH POLICIJE 




PROČITAJTE JOŠ:  Dr Jasmina Peev: Nova ekonomska era po majčinskom ukusu darovanja (ili POST KOVID-19 ERA)Dr medicine Jasmina Peev, sa bogatim radnim iskustvom u zapadnim zemljama, za KM Novine piše o vanredim merama povodom pandemije Korona virusa, šta se iza njih u stvari krije i kako prevazići, odnosno pobediti vladare sveta koji bi da sve i svakoga kontrolišu.


PROČITAJTE JOŠ:  Dr med. Jasmina Peev: Auto-genocidna zdrastvena politika veleizdajničke ''vlade Srbije'' ' 'Predsednik Srbije'', AV, je najavio da će 2 miliona stanovnika naše junačke otadžbine biti među prvima u svetu da se vakciniše. Njegova najava izazvala je proteste koji i danas traju. Svako veče, u uživo prenosima, mogli smo na Jutujuby da vidimo najupornije rodoljube kako sede sa ocem Antonijem, Damnjanom Kneževićem, vođom Narodnih Patrola i mnogim plemenitim ljudima pred Skupštinom.


PROČITAJTE JOŠ:  Predrag Jakšić: Antikovid spotom Vlada Srbije promoviše satanizam Video spot Ministarstva zdravlja kojim se preporučuje da - ne prilazimo ljudima koje volimo, mnogi su pogledali i prilično se zgrozili njime. Sadržaj koji je duboko protivan ne samo ljudskoj već i prirodi uopšte, uznemirio je sve koji su ga pogledali. Jezivo je saznanje da, "tamo negde" u Srbiji postoje ljudi koji upravo takve ideje žele da promovišu.




KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2020 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.