Izvor: JUGpress.com, 20.Apr.2021, 18:43

SSP: Da li bolnicu u Knez Selu prodaju da bi je neko pretvorio u privatni starački dom?

NIŠ

Boraveći u Nišu pre nekoliko dana, ministar zdravlja Zlatibor Lončar najavio je prodaju specijalne bolnice za lečenje plućnih bolesti u Knez Selu nadomak Niša, navodi se u današnjem saopštenju Stranke slobode i pravde(SSP) .

“Umesto rekonstrukcije, koja je najavljena u avgustu, i ulaska bolnice u covid sistem, naprednjačka vlast je prodaje. Zato pitamo ministra Lončara:

U kojoj državi na svetu se prodaje bolnica okružena šumom da bi se izgradila >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << bolnica u gradu, koji je pritom jedan od najzagađenijih gradova u Srbiji a često i u svetu?Čija je odluka i s kojim obrazloženjem da se bolnica proda, budući da je niški Klinički centar tražio od Ministarstva zdravlja dozvolu za rekonstrukciju?Da li ste i kome od partijske braće namenili bolnicu u Knez Selu kako bi bila pretvorena u privatni starački dom?

Skandalozno je da se odluke o lečenju i zdravlju Nišlija donose van Niša, a sve u interesu političkih moćnika. Stranka slobode i pravde zahteva da se odustane od sulude prodaje bolnice i da se počne s njenom rekonstrukcijom kako bi zadržala svoju prvobitnu namenu – lečenje plućnih bolesnika”, navodi se u saopštenju Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Niš.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.