Remi Radnika i Dinama u kontrolnom meču u Vladičinom Hanu

Izvor: JužneVesti.com, 10.Feb.2019, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Radnika i Dinama u kontrolnom meču u Vladičinom Hanu

Prijateljski susret, prijateljska atmosfera i kraj sa "prijateljskim" rezultatom 1:1, viđeni su na stadionu u Vladičinom Hanu, gde su igrali surdulički Radnik i vranjski Dinamo, a u sklopu priprema za proleće u Superligi, koje počinje sledećeg vikenda.

Na poluvremenu je sa minimalnom prednošću vodio Radnik, pošto je šut Stefana Nikolića u 24. minutu završio u mreži Dinama. Međutim, ubrzo nakon povratka na teren pogodio je kapiten Vranjanaca >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Mlađan Stevanović, a ovaj rezultat ostao je na snazi do kraja meča.

Prijateljska atmosfera. Bez tenzija kako je znao da bude običaj u susretu ova dva tima. Posed lopte veći kod gostiju iz Surdulice i dominantnija igra Surduličana. U par navrata zaprećeno i sa strane tima iz Vranja, ali uspešnom odbranom golmana Vasiljevića mreža Radnika ostala je netaknuta do kraja prvog poluvremena - kažu u Radniku.

U startnoj postavi Dinama našli su se Lakić, Ilić, Gašić, Pavišić, Jovanović, Đurišić, Popović, Stevanović, Dimitrov, Ožegović i Ratković, a zaigrali su još i Vukajlović, Spasić, Omain, Cvijanović, Stanisavljević, Lefgeris, Sejd, Suraka i MItrović.

U dresu Radnika na teren su prvo istrčali Vasiljević, Milovanović, Pajović, Stevanović, Nikolić, Keremeh, Ristović, Đorđević, Kojić, Stanisavljević i Zlatanović, a kasnije su šansu dobili i Lekić, Miladinović, Stamenković, Stojanović, Pavlović, Pejčić, Kričak, Danoski i Kovačević.

Surduličani će takmičenje u Superligi nastaviti u subotu, 16. februara u Novom Sadu, gde gostuju Proleteru, dok će dan kasnije Vranjanci u Surdulici ugostiti subotički Spartak.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.