Razvijanje preduzetničkih veština: Priznanje za Mlekarsku školu  Dr Obren Pejić  iz Pirota

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Mar.2019, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvijanje preduzetničkih veština: Priznanje za Mlekarsku školu Dr Obren Pejić iz Pirota

Mlekarska škola "Dr Obren Pejić" iz Pirota dobitnik je nagrade za doprinos obrazovanju i razvijanju preduzetničkih veština.

U organizaciji Rotari Distrikta 2483 Srbije i Crne Gore, a u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije obezbeđene su donacije za uspešne mlade ljude i ustanove za mlade koji su postigli značajne rezultate u prošloj godini. Pirotska Mlekarska škola je dobila šest računara i biće iskorišćena za kvalitetniju >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << organizaciju nastavnih aktivnosti.

Dodela nagrada organizovana je 2. marta u beogradskom hotelu „Metropol“.

U prisustvu čelnika Rotari kluba, predstavnika Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, američkog ambasadora Kajla Skota i drugih visokih zvanica, nagradu je u ime Mlekarske škole primio direktor Nenad Đorđević.

„Velika je čast da se ime Mlekarske škole nalazi među pet odabranih škola u Srbiji. Divno je biti nagrađen među nekolicinom najboljih učenika Srbije, koji su ime svoje zemlje pronosili širom međunarodnih olimpijada znanja. Zahvaljujem se Rotari klubu Srbije i Ministarstvu prosvete nauke i tehnološkog razvoja koji su prepoznali naš rad i naše aktivnosti na polju obrazovanja. Ova nagrada imponuje i čini nas ponosnim na rezultate koje smo postigli u prethodnoj godini, ali i obavezuje da nastavimo sa kvalitetnim i predanim radom. Lepša i bolja Srbija je moto ove nagrade, a mladi i obrazovani ljudi i škole su njena najlepša strana. Počastvovan sam što se ime Mlekarske škole još jednom našlo i čulo među najboljim školama Srbije“, rekao je tom prilikom Đorđević.

U ime Ministarstva prosvete pomoćnik ministra za digitalizaciju Aleksandar Stojanović istakao je da je njihov cilj da najbolje učenike i škole promovišu.

Z. Panić, Danas

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.