Izvor: JUGpress.com, 08.Feb.2022, 19:17

Radovi na rehabilitaciji puta do Sićeva i u Lazarevom Selu

NIŠ

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski i predsednik gradske opštine Niška Banja Dušan Živković obišli su radove na rehabilitaciji puta od magistrale prema Sićevu i od glavnog puta prema Gadžinom Hanu do starog dela Lazarevog Sela i dalje do groblja.

Srela sam se sa građanima Sićeva i Lazarevog Sela pre Božića ove godine i tada su mi rekli da su prilazni putevi njihov veliki problem, jer od sredine sedamdesetih nije rađena njihova rehabilitacija. Posle mesec >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << dana mašine su na terenu, rekla je Sotirovski .

Radovi koji su u toku rezultat su našeg karavana koji je počeo obilaskom ovih sela i koji izaziva veliko interesovanje Nišlija, napomenula je ona.

Prema njenim rečima, obilazićemo sela i naselja na teritoriji Niša sve do kraja godine, ne samo da bi razgovarali, već da bismo uradili i izgradili ono što građani budu predlagali.

Živković je istakao da je put prema Sićevu i starom delu Lazarevog Sela od velike važnosti za građane. Posebno je ukazao na turistički potencijal Sićeva i Sićevačke klisure i dalji razvoj tog kraja, kao i puta u Lazarevom Selu kao rubnog mesta opštine Niška Banja prema Gadžinom Hanu.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.