Izvor: JUGpress.com, 19.Jan.2020, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik upalio motore

SURDULICA

Fudbaleri surduličkog Radnika uspešno realizuju prvi deo priprema za predstojeću polusezonu. Prva faza priprema odvija se u Surdulici na terenu sa veštačkom travom, teretani  i balon hali, a radi se na tehnici i podizanju fizičke spreme. U ovoj fazi tim će odmeriti snage sa niškim Radničkim. Utakmica se igra u utorak 21.januara na stadionu u Belom Polju sa početkom u 12:00.

Druga faza priprema će se  realizovati u Turskoj, a ekspedicija Radnika put Antalije >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kreće 24.januara gde će boraviti petnaest dana. Za taj period priprema zakazano je pet kontrolnih utakmica:

1.      FC Vorskla Poltava (UKR) – FK RADNIK, Surdulica (SRB),  27.01.2020

2.      FC TAMBOV (RUS) –  FK RADNIK, Surdulica (SRB),  29.01.2020

3.      FC ROTOR VOLGOGRAD (RUS) – FK RADNIK, Surdulica (SRB),  31.01.2020

4.       FC  ANSAN (KOR) – FK RADNIK, Surdulica (SRB), 03.02.2020

5.      FC DINAMO TBILISI (GEO) – FK RADNIK, Surdulica (SRB),  06.02.2020

Pripremni period za nastavak prvenstva timova Super lige trajaće do sredine februara. Prvi meč druge polusezone Super lige Srbije 2019/20, Radnik će imati u gostima, kada će u Beogradu odmeriti snage sa ekipom Partizana.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.