Radnik u borbi za polufinale Kupa Srbije gost TSC-u

Izvor: JužneVesti.com, 10.Mar.2021, 17:29

Radnik u borbi za polufinale Kupa Srbije gost TSC-u

Nakon tri vezane pobede u prvenstvu, fudbaleri Radnika sutra, 11. marta, igraće u Senti sa ekipom TSC-a u okviru četvrtfinala Kupa Srbije. Utakmica počinje od 12:55, a ukoliko rezultat posle 90 minuta bude nerešen, šutiraće se penali.

Izabranici Slavoljuba Đorđevića najveće su iznenađenje prolećnog dela prvenstva, trenutno na tabeli Linglong Superlige zauzimaju 6. mesto, a sutra će imati šansu i za najbolji plasman u istoriji u Kup takmičenju, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << bi sutrašnjom pobedom obezbedili mesto među četiri najbolje ekipe u najmasovnijem takmičenju.

Ekipa iz Bačke Topole, koja svoje utakmice kao domaćin igra u Senti, ne igra fudbal kao prošle godine i u meč četvrtfinala ulaze posle poraza od Radničkog na "Čairu" rezultatom 2:0. Ipak, izabranici Mladena Krstajića su pokazali da mogu da budu vrlo disciplinovana ekipa koja teško prima golove. Tu granitnu odbranu pre svega pokušaće da probije najbolji strelac prvenstva Milan Makarić koji je do sada postigao 17 golova.

Trener Surduličana Slavoljub Đorđević pred meč u Senti istakao je jačinu protivnika u svakom pogledu.

Kup takmičenje je specifično, igra se samo jedna utakmica, Igramo protiv ekipe koja je među najboljima u Srbiji u svakom pogledu. Igraju kući i mislim da su time u prednosti, Što se nas tiče, svi momci su zdravi i spremni da učine sve kako bi došli do polufinala, a da bi to postigli moraćemo da igramo iznad svojih mogućnosti- rekao je Đorđević.

Dve ekipe su već odmerile jednom snage u šampiontu na stadionu u Senti, a sastav iz Surdulice je slavio rezultatom 3:1.

Pored ovog meča sutra se sastaju i Partizan-Voždovac, Spartak-Vojvodina, dok će se poslednje četvrtfinale između Crvene zvezde i IMT-a biti odigrano 24. marta.

Ljubitelji fudbala utakmicu će moći da prate uz direktan prenos na televiziji Arenasport, kao i preostala dva sutrašnja četvrtfinala od 15 i 17 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.