Radnik posle preokreta i promašenog penala poražen od TSC-a

Izvor: JužneVesti.com, 04.Okt.2022, 05:18

Radnik posle preokreta i promašenog penala poražen od TSC-a

Iako su golom Oreščanina poveli na gostovanju u Bačkoj Topoli, fudbaleri Radnika nisu uspeli da dođu do pobede protiv TSC-a, pošto su Jovanović i Mirčevski doneli preokret timu sa severa Srbije. Imali su Surduličani šansu da dođu do boda, ali je Spasić u nadoknadi vremena promašio penal.

Ostala je ekipa Radnika na samom dnu tabele sa svega 4 osvojena boda i bez pobede i posle 13. kola, ali ono što trenera Perišića može da raduje jeste igra koju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su prikazali njegovi izabranici.

Već u prvih 10 minuta gosti su preko Danoskog mogli da dođu do prednosti, ali je njegove pokušaje zaustavio Ilić. Ipak, u 23. minutu udarac Oreščanina nakon odbitka nije mogao da zaustavi golman domaćih, pa je Radnik došao do prednosti.

Brzo su odreagovali fudbaleri tima sa vrha tabele, pa nakon pola sata igre preko Saše Jovanovića, koji je iskoristio nesporazum u odbrani Surduličana, stižu do poravnanja.

Do preokreta TSC je stigao u 53. minutu preko Mirčevskog, svog najboljeg igrača ove jeseni, koji je ostao sam na 5 metara od gola i rutinski savladao Ranđelovića. Za razliku od prethodnih utakmica, ekipa Radnika se nije prerano predala, a priliku da se nagrade, ali i kazne promašaje protivnika, imali su u nadoknadi vremena.

Rezervista Kunić povučen je u kaznenom prostoru, sudija Stamenković nije odmah pokazao na belu tačku, ali je nakon pregledanog VAR snimka promenio odluku. Spasić je preuzeo odgovornost, ali je njegov šut po zemlji završio na stativi, pa su sva tri boda ostala u Bačkoj Topoli.

Ekipu Radnika i u narednom kolu čeka okršaj sa još jednim timom iz gornjeg dela tabele, pošto u Surdulici gostuje Novi Pazar.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.