Radnik doveo golmana, beka, krilo i veznog fudbalera

Izvor: JužneVesti.com, 17.Jul.2019, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik doveo golmana, beka, krilo i veznog fudbalera

Svega 3 dana pred početak nove sezone Radnik je potpisao ugovore sa prvim pojačanjima. Četvorica mladih fudbalera - golman Ivan Kostić, krilo Luka Mićić, levi bek Uroš Stojanović i vezista Sead Islamović potpisali su ugovore sa superligašem iz Surdulice.

Najmlađi je 19-godišnji Islamović, koji je prošle sezone bio prvotimac Novog Pazara. U tom periodu ga je i pratio surdulički klub, pa se timu priključio pred polazak na pripreme na Zlatibor.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Mislim da sam izabrao pravi klub za moj dalji fudbalski razvoj. Nadam se najboljem. Boriću se za što veću minutažu. Što se tiče Radnika, vidim da se radi o vrhunski organizovanom klubu, kolektivu koji me je odmah prihvatio kao da sam ovde ponikao. Nemam dilemu da sam u sredini koja je idealna za razvoj mladog fudbalera - rekao je Islamović.

Odlazak Nikole Vasiljevića u Crvenu zvezdu surdulički Radnik će pokušati da nadomesti angažovanjem 23-godišnjeg golmana Ivana Kostića, koji je potpisao ugovor na 3 godine. On u Surdulicu stiže iz Metalca iz Gornjeg Milanovca, a pre njega je nastupao još za pirotski Radnički.

Dvogodišnji ugovor potpisao je njegov vršnjak Mićić, koji stiže iz Bačke, u kojoj je proveo poslednje dve seozne. Ponikao je u Inđiji, a nakon nje promenio 3 kluba, nakon što se skrasio u Bačkoj Palanci.

U redove Surduličana pristigao je još jedan 23-godišnjak Uroš Stojanović. Beograđanin se na vernost klubu sa juga Srbije obavezao na 3 godine. Pre njega, nosio je dresove Rada, BASK-a, Žarkova i Bežanije, iz koje i stiže u Radnik.

Da su ova četiri potpisa početak kompletiranja tima, kaže sportski direktor kluba Darko Gašić.

Uroš Stojanović je dve poslednje sezone proveo u Bežaniji, jedan od najstandardnijih igrača i interesantan nam je još od ranije i evo momenta kada oblači dres Radnika, što važi i za Luku Mićića koji je poslednje dve sezone igrao u Bačkoj. Mićić je za dve godine u Bačkoj dao 14 golova, a to je bila dobra preporuka za nas da pojačamo napad i budemo još opasniji u sledećoj sezoni - priča Gašić.

Podsetimo, novu sezonu u Superligi Radnik će otpočeti u subotu, 20. jula, na gostovanju Mladosti u Lučanima. Tokom ovog leta Surduličani su imali cilj da zadrže kostur ekipe, pa su im ovo prvi letnji potpisi, ukoliko se izuzme novi trener Slaviša Božičić.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.