Radnički savladao Mladost na oproštaju od Čaira za 2019. godinu

Izvor: JužneVesti.com, 08.Dec.2019, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički savladao Mladost na oproštaju od "Čaira" za 2019. godinu

Sa 3:0 pobedio je Radnički lučansku Mladost u svojoj poslednjoj zvaničnoj utakmici na stadionu "Čair" u 2019. godini. Do kraja jesenjeg dela sezone u Superligi preostao je još duel sa Proleterom u Novom Sadu.

Mrežu gostiju načeo je Lazar Đorđević, pošto je nakon slobodnog udarca Dejana Melega, "prikucao" u gol, u 21. minutu.

Na naredni gol se čekalo skoro 50 minuta. U 70. minutu golman Mladosti odbranio je jedan udarac, ali ga je samo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << odbio u teren, malo dalje od sebe. Na pravom mestu našao se Ivan Ostojić, koji je vratio u gol, za 2:0.

U završnici je Japanac Riota Noma učinio trijumf svog tima još ubedljivijim, pošto je pogodio u 87. minutu.

Fudbaleri sa "Čaira" zadržali su 7. poziciju na tabeli, a na njoj će i ostati tokom zimske pauze - imaju 4 boda zaostatka i utakmicu manje od Voždovca, ali i 3 boda više, a meč manje u odnosu na subotički Spartak.

Radnički do zimske pauze očekuje još jedan meč - zaostali duel 16. kola sa Proleterom na "Karađorđu". Iako je narednog vikenda trebalo da se igra 21. kolo Superlige, ono je pomereno za prolećni deo prvenstva, pošto pored Nišlija i Novosađana zaostale mečeve treba da odigraju još i Crvena zvezda i Čukarički, odnosno surdulički Radnik i Partizan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Bundesliga - Anderson doneo pobedu Berlincima! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2019

Keln nastavlja niz loših rezultata...U 14. kolu nemačke Bundeslige, Union Berlin je savladao Keln rezultatom 2:0...Ekipa iz prestonice je posle nešto bolje igre povela u 33. minutu kada je Sebastijan Anderson iz kornera savladao golmana gostiju nakon kornera Trimela...Šveđanin je bio koban po Horna...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.