Protestna šetnja Nišlija kao još jedan vid nezadovoljstva zbog bahate vožnje i tragičnog udesa

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jan.2021, 21:33

Protestna šetnja Nišlija kao još jedan vid nezadovoljstva zbog bahate vožnje i tragičnog udesa

Nakon četiri protesta protiv bahate vožnje, a povodom saobraćajne nesreće u kojoj su na Bulevaru Medijana poginuli dete i 48-godišnjak, Nišlije će u u subotu, 23. januara organizovati i protestu šetnju.

U pozivu koji Nišlije dele na društvenim mrežama piše da je okupljanje zakazano za 15 sati na mestu gde je bahati vozač udario 12-godišnjeg Andreja, uz poruku “Stop bahatoj vožnji”.

Podsetimo, saobraćajna nesreća zbog koje Nišlije protestuju dogodila >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << se 4. januara na Bulevaru Medijana u Nišu i izazvala je veliku uznemirenost javnosti.

Kako bi iskazali nezadovoljstvo zbog stradanja 12-godišnjaka i 48-godišnjaka, građani su se nakon nesreći okupili četiri puta kako bi ukazali na probleme u saobraćaju i nedostatak reakcije nadležnih.

Na poslednjem protestu su tražili i promenu postojećeg Zakona i da saobraćajne nesreće počnu da se tretiraju kao krivično delo.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.