Protest građana Crne Trave, traže ostavku predsednika Opštine

Izvor: JužneVesti.com, 19.Jul.2019, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest građana Crne Trave, traže ostavku predsednika Opštine

Zbog toga što je veliki broj mladih napustio Crnu Travu i okolinu i zato što smatraju da ovaj kraj vode nestručni ljudi, nekoliko desetina građana protestovalo je danas, tražeći ostavku predsednika Opštine Slavoljuba Blagojevića. Građanima su podršku dali i opozicioni odbornici, a pomoć traže i od predsednika Srbije Aleksandara Vučića. Predsednik Opštine, koji je na vlasti već dve decenije, kaže da svako ima pravo da protestuje, ali da ga građani mogu smeniti samo na izborima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Na protestu u Crnoj Travi tražili ostavku predsednika opštine

Izvor: JUGpress.com, 19.Jul.2019

CRNA TRAVA..Tridesetak građani nezadovoljnih radom predsednika opštine Crne Trava Slavoljuba Blagojevića okupili su se u znak protesta zbog toga što je, kako su rekli, veliki broj mladih napustio Crnu Travu i okolinu...Oni misle da ovu opštinu vode nestručni ljudi, a dobili su podršku opozicionih...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.