Pretukao braću bejzbol palicom jer su brali orahe, pa pobegao

Izvor: juGmedia, 12.Okt.2018, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretukao braću bejzbol palicom jer su brali orahe, pa pobegao

Berba oraha presela je braći S. Đ. (67) i D. Đ. (70) koji su jedva iščupali živu glavu nakon što su na placu u naselju Donja Vrežina kod Niša, u blizini kafane “Svrljižanka”brali orahe, kada ih je u poslu prekinula nepoznata baka.

“Ona ih je pitala odakle im pravo da beru orahe na tuđoj parceli, ko su oni i šta će tu. Braća su se predstavila, ali se rasprava sve više zaoštravala, pa je žena odlučila da krene pre nego što stvari izmaknu kontroli. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << S. Đ. je pošao za njom i zahtevao da ona kaže ko je s obzirom da im je osporila pravo na orahe. Svađa se nastavila sve dok žena nije otišli”,  kažu sagovornici upoznati sa ovim slučajem za Telegraf.

Kako su braća mislila da će sve na tome ostati, vratili su se berbi oraha, kada se pojavio njima nepoznati muškarac star oko 40 godina naoružan bejzbol palicom, a onda je usledila svađa i tuče oko vlasništva nad koštunjavim plodovimakoji su na dobroj ceni.

“Kazao im je „Sad ćete videti čija je parcela…” nakon čega je S. Đ. udario pesnicom u glavu, a bejzbolkom po nogama i levoj ruci što je dovelo do preloma podlaktice što je okarakterisano kao laka telesna povreda. Drugi brat je prošao mnogo gore, jer je udaren po nogama, a zatim po glavi usled čega je zadobio trostruki prelom donje vilice”, pričaju dalje sagovornici.

“On je tvrdio da nije bilo baš tako kako su naveli oštećeni. Naglasio je da je bio isprovociran, jer su mu braća maltretirala majku”, kažu izvori iz istrage.

Protiv njega je zbog nanošenja teške telesne povrede podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.