Predstavljanje  stipendija Britanske ambasade za školovanje u Velikoj Britaniji

Izvor: JužneVesti.com, 27.Sep.2021, 18:38

Predstavljanje stipendija Britanske ambasade za školovanje u Velikoj Britaniji

O tome kako nastaviti studije u Velikoj Britanici o trošku ambasade ove zemlje zainteresovani kandidati mogu poslušati na prezentaciji Chevining stipedija, koju Britanska ambasada organizuje u Nišu u sredu 29. septembra u dvorištu City Smart Club-a od 18 sati.

Kako navode u pozivu, Britanska ambasada u Beogradu traži kandidate koji žele da nastave svoje obrazovanje na master studijama u Britaniji u okviru Chevening stipendije.

Rok za prijave za akademsku godinu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 2022/23. se završava 2. novembra u 13 časova .Ovaj prestižni program, koji finansira Ministarstvo spoljnih poslova i međunarodnog razvoja Ujedinjenog Kraljevstva stipendira jednogodišnje master studije na britanskom univerzitetu po izboru kandidata. Stipendija pokriva sve troškove - školarinu i potrebnu literaturu, putne i troškove britanske vize, a obezbeđena je i mesečna nadoknada za životne troškove - ističu u pozivu.

Ove godine preko ovog programa školovanje u Britaniji nastavilo je 10 stipendista.

Pored diplome visokog obrazovanja i znanja engleskog jezika, od kandidata se očekuje da mogu da dokažu svoje dosadašnje akademske uspehe, kao i da već imaju najmanje dve godine relevantnog radnog iskustva u svojoj oblasti. Kandidati moraju biti državljani Republike Srbije, a starosna granica ne postoji - dodaju u pozivu.

Prijave i dodatne informacije o programu na www.chevening.org/serbia

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Nišu predstavljanje Chevening stipendije

Izvor: JUGpress.com, 27.Sep.2021

NIŠ..Britanska ambasada u Beogradu traži kandidate koji žele da nastave svoje..obrazovanje na master studijama u Britaniji u okviru Chevening stipendije! Rok..za prijave za akademsku godinu 2022/23. je 2. novembar u 13 časova po..lokalnom vremenu (12h GMT)...Sve koji imaju dodatna pitanja pozivamo...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.