Poziv Piroćancima da učestvuju u kreiranju budžeta

Izvor: JužneVesti.com, 17.Sep.2019, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv Piroćancima da učestvuju u kreiranju budžeta

Koje su to potrebe i prioriteti za izgradnjom i uređenjem grada, ali i ulica i zgrada ili koje su im sugestije za unapređenje neke usluge, građani Pirota mogu da obaveste Gradsku upravu i na ovaj način učestvuju u kreiranju budžeta za naredne 3 godine.

Kako obaveštavaju iz Gradske uprave, u toku je priprema budžeta za 2020. i naredne 2 godine, te pozivaju Piroćance da se i oni aktivno uključe.

Ne mora da to budu veliki projekti od strateškog interesa, pažnju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << mogu zaslužiti i mali projekti i usluge koje će građanima mesnih zajednica, ulice, zgrade ili naselja poboljšati uslove života, oplemeniti vaš životni prostor, privući nove stanare ili poboljšati snabdevanje u svim vidovima vaših potreba - kaže se u pozivu.

Građani mogu dati sugestije od 23. septembra do 11. oktobra, a nakon sređivanja predloga, iz Uprave grada obavestiće čiji su predlozi ušli u uži izbor za realizaciju.

Iskoristite mogućnost da se i ove godine uključite u proces kreiranja budžeta, jer je to od velike važnosti za sve nas. Time ćete direktno uticati na kreiranje lokalne politike i izgradnju međusobnog poverenja između Uprave i građana - kažu u Upravi grada.

Predlozi se mogu proslediti na mejl elizabeta.jelenkovic@pirot.rs ili lično u uslužnom centru i mesnim kancelarijama Gradske uprave na predviđenom obrascu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.