Požar između Babušnice i Pirota

Izvor: JužneVesti.com, 28.Avg.2019, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar između Babušnice i Pirota

Oko 50 hektara niskog rastinja, suve trave i šume gori kod sela Vojnici u blizini Babušnice, a požar je prijavljen oko 11 sati.

U Birou za saradnju sa medijima MUP-a Srbije kažu da su vatrogasci na terenu i da je intervencija u toku.

Požar je zahvatio mesto koje se naziva Kruška, nema ugroženih objekata i domaćinstava. Na intervenciji gašenja angažovani su vatrogasci i maksimalni broj spasilaca - kažu u Birou.

Požar je prijavljen oko 11 sati, a na prostoru koje se naziva Kruška, između Babušnice i Pirota, nekada je bila smeštena deponija koja je zatvorena otvaranjem Regionalne deponije Pirot.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

GORI ŠUMA U SELU KOD BABUŠNICE: Sa vatrenom stihijom se bore više od 5 sati, crn dim se nadvio nad kućama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2019

Oko 50 hektara niskog rastinja, suve trave i šume gori kod sela Vojnici u blizini Babušnice, a požar je prijavljen oko 11 sati...U Birou za saradnju sa medijima MUP-a Srbije kažu da su vatrogasci na terenu i da je intervencija u toku...Požar je zahvatio mesto koje se naziva Kruška, nema ugroženih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.