Povređeni muškarac iz saobraćajne nesreće kod Jug Bogdanovca životno ugrožen

Izvor: JužneVesti.com, 03.Maj.2021, 11:33

Povređeni muškarac iz saobraćajne nesreće kod Jug Bogdanovca životno ugrožen

61-godišnji muškarac, povređen u saobraćajnoj nesreći kod Jug Bogdanovca, u teškom je opštem stanju i životno je ugrožen, potvrđuju iz Univerzitetskog kliničkog centra. Teške telesne povrede zadobila je i njegova žena, dok 19-godišnjakinja ima prelom ruke i ona je, tvrde, van životne opasnosti.

Pre dva dana je 27-godišnji muškarac stradao u saobraćajnoj nesreći kod Jug Bogdanovca, a u kolima pored njega je bila i 19-godišnjakinja koja je povređena i iz Kliničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << centra navode da je dijagnostika u toku.

Ona ima prelom ruke, ima krvne podlive na ruci i butini i pad u krvnoj slici, tako da se još uvek istražuje da li ti krvni podlivi zapravo stvaraju pad u krvnoj slici. Ona nije životno ugrožena i ona se nalazi u jedinici Intenzivne nege, ali nije životno ugrožena - kažu iz Univerzitetskog kliničkog centra.

U nesreći je povređen i bračni par, a 61-godišnji muškarac je, kako navode, u teškom opštem stanju i životno je ugrožen, dok 53-godišnja žena ima povredu glave i nalazi se u Univerzitetskom kliničkom centru.

U ovom momentu on se nlazi na mehaničkoj ventilaciji u intenzivnoj nezi je Klinike za anesteziju i i intenzvinu terapiju - dodaju iz UKC.

Podsetimo, pre dva dana je muškarca iz "ševroleta" policija pokušala da zaustavi u redovnoj kontroli saobraćaja, ali se on oglušio i nastavio da vozi. Za njim je usledila policijska potera na relaciji Bubanj - Železnička stanica - Novo Selo, da bi na kraju vozač "ševroleta" krenuo ka Merošini i kod Jug Bogdanovca je prešao u suprotnu traku i udario u drugo vozilo, tada je 27-godišnjak stradao na licu mesta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.