Postavljena automatizovana rampa na putnom prelazu kod Dimitrovgrada

Izvor: JužneVesti.com, 14.Nov.2019, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postavljena automatizovana rampa na putnom prelazu kod Dimitrovgrada

Kako bi bio bezbedniji za saobraćaj, putni prelaz Gradinje kod Dimitrovgrada automatizovan je, osiguran je polubranicima i opremljen je video-nadzorom i zvanično je danas pušten u saobraćaj.

On je do sada bio osiguran samo znakovima vertikalne drumske signalizacije, a kako kažu u Infrastrukturama železnice Srbije, sada je u potpunosti osiguran i time je i pre roka pušten u saobraćaj.

Prelaz će biti posednut neprekidno 24 sata, a njegovim radom na licu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << mesta upravljaće ovlašćeni saobraćajni radnik preko uređaja smeštenog u objektu pored putnog prelaza - saopštavaju iz Infrastruktura.

Putni prelaz između železničke stanice u Dimitrovgradu i bugarske granice je, kažu u Infrastrukturama, 21. po redu putni prelaz koji je automatizovan tokom ove i prošle godine.

Vrednost radova na osiguranju ovog putnog prelaza, saopštavaju iz ovog preduzeća, iznosi oko 15 miliona dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.