Porodica Mišić iz okoline Vlasotinca dobila novi dom

Izvor: JužneVesti.com, 08.Jul.2022, 10:36

Porodica Mišić iz okoline Vlasotinca dobila novi dom

Četvoročlana porodica Mišić iz sela Stajkovce, u okolini Vlasotinca, donedavno je živela u oronuloj kući i nehumanim uslovima, ali je njihov dom zahvaljujući fondaciji ”Pokreni život” sada u potpunosti rekonstruisan.

Porodica Mišić, koju čine otac Mića, majka Tamara kao i 12-godišnji Mihajlo i 10-godišnji Božidar, živela je i spavala u jednoj sobi bez osnovnih uslova za život. Ipak, uz pomoć donatora i humanih ljudi, mališani se sada raduju novim sobama u >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kojima će moći da uče, ali i provode vreme sa svojim drugarima. Mihajlo i Božidar dobili svoje sobe: foto: Pokreni život

Presrećni smo, nismo očekivali ovako nešto, sada nećemo svi spavati u jednoj sobi - kažu Mišići.

Iz Fondacije ističu da novi dom porodice, koja živi od majkine nadnice i očeve treće smene, sada krase nova stolarija, sanitarija, nameštaj bela tehnika, novi krov i krovna konstrukcija, dok je u svim sobama postavljen novi laminatni pod, a odrađena je i fasada kuće u celosti. Kuća u potpunosti rekonstruisana; foto: Pokreni život;

Juče smo porodicu uselili, i nismo mogli a da ne primetimo osmehe na njihovim licima kada su videli izgled svog novog doma. Mi im želimo da u novom domu pronađu svoj mir, da iz nje vidimo samo radost i blagostanje i verujemo da će im život sada biti mnogo lakši, a mi nastavljamo dalje. Naša je sreća osmeh na njihovim licima - kažu iz Fondacije.

Svi oni koji žele da pomognu onima kojima je pomoć najneophodnija, novac mogu uplatiti na dinarske račune 165-7010855807-48, 160-6000000838286-13, putem PayPal naloga - Paypal.me/pokrenizivot i slanjem SMS poruke na broj 3800.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.