Poraz Topličanina i pored dobre igre i velike borbe na terenu

Izvor: JužneVesti.com, 04.Okt.2022, 05:18

Poraz Topličanina i pored dobre igre i velike borbe na terenu

Velika borbenost i zalaganje uz dobru atmosferu i navijanje prokupačke publike u Blacu, nije bilo dovoljno da rukometaši Topličanina prirede još jedno veliko iznenađenje i savladaju po kvalitetu jednu od najboljih ekipa u ARKUS ligi, Dinamo iz Pančeva. Duel dve ekipe, od kojih se Prokupčani bore za opstanak, a Pančevci za vrh tabele, završen je pobedom gostujućeg tima 31:29 (18:16).

Trener Topličanina Zlatko Petronijević je nakon susreta bio zadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << prikazanom igrom svog tima, a čestitao je protivniku jer je ekipa Dinama u ovom trenutku bolja i kvalitetnija.

Naši protivnici nisu za potcenjivanje, to je vrhunska ekipa koja će se u ovom prvenstvu boriti za prvo mesto. Mi smo se dobro spremili i odigrali iako ima još mogućnosti da se igra poboljša, ako nastavimo u ovakvom ritmu nadam se da ćemo uspeti da izborimo opstanak- rekao je nakon meča Petronijević.

Ekipa Dinama je u Blacu došla kao favorit što je na kraju i opravdala, a li je u pojedinim trenucima bilo prilično neizvesno.

Igrali smo utakmicu nakon dugog puta, praktično pravo iz autobusa, ali nismo pobegli od uloge favorita i odradili smo dobar posao. Znali smo protiv koga igramo, da je domaćin motivisana i dobra ekipa i da se ne smeju potceniti, zato hvala ekipi što je odradila sve kako smo se dogovorili. Pobedu posvećujemo našem treneru Nenadu Kraljevskom koji je jako bolestan i nadam se brzom oporavku i povratku u ekipu- rekao je Duško Čelica, rukometaš Dinama.

Utakmicu 3. kola ARKUS lige Topličanin je kao domaćin igrao u Blacu, a za sedam dana putuje u Kragujevac gde ga čeka ekipa Radničkog koja je u ovom kolu u Leskovcu savladala Dubočicu i zauzima 6. mesto na tabeli sa 4 osvojena boda iz 3 susreta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.