Polomljeni krstovi na srpskom groblju u Orahovcu

Izvor: KMnovine.com, 17.Okt.2021, 13:07

Polomljeni krstovi na srpskom groblju u Orahovcu

Polomljeni krstovi na srpskom groblju u Orahovcu Prilikom posete grobu svoga supruga Bogdana koji je sahranjen na Srpskom pravoslavnom groblju u Orahovcu, Jovanka Šarić je juče zatekla polomljenu krstaču.




Krst je polomljen i na grobu njihovog rođaka Božidara

Ovo nije prvi put da se skrnave grobovi Božidara i Bogdana Šarića na groblju u Orahovcu, a još nema ni godinu dana od njihovog upokojenja.

Krstovi su i ranije lomljeni, >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << porodica je prijavljivala policiji, ali se lomljenje krstova ponovilo opet, javlja Radio Goraždevac.

Lomljenje krstova i skrnavljenje grobova je prijavljeno takozvanoj "Kosovskoj policiji" ali se ne očekuje da reše slučaj kao što nisu ni jednom do sada kada se radi o napadu Šiptara na Srbe.

















* * *


Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 
Ukoliko Vam više odgovara neki drugi način, konakirajte nas na kmnovine@gmail.com





Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram



PROČITAJTE JOŠ:   
Zadušnice u Ljuboždi, srcu razvaljene Metohije (FOTO) - KM NovineZadušnice u Ljuboždi, srcu razvaljene Metohiji (FOTO) U selo Ljubožda u opštini Istok, nekoliko povratničkih porodica obeležilo je Zadušnice na groblju u tom selu. Meštani sela Ljubožda od svog povratka na svoja imanja i zgarišta 2017., neprestano se sreću sa provokacijama, napadima, razbojništvima od strane Albanaca koji mahom žive u tom kraju.


PROČITAJTE JOŠ:   
Više od dvadeset nadgrobnih spomenika u Lipljanu uništeno (VIDEO) - KM NovineViše od dvadeset nadgrobnih spomenika u Lipljanu uništeno (VIDEO) #Šiptari #Lipljan #Separatisti #Skrnavljenje #Groblje #Kosovo #Metohija #Srbija #kmnovine U noći između petka i subote, nepoznati vandali polomili su, porušili i uništili više od dvadeset nadgrobnih spomenika na pravoslavnom groblju u Lipljanu, na jednom vršili nuždu.


PROČITAJTE JOŠ:   
Štrpce: Tokom policijskog časa ponovo oskrnavljen spomenik streljanim Srbima (FOTO) - KM NovineŠtrpce: Tokom policijskog časa ponovo oskrnavljen spomenik streljanim Srbima (FOTO) #Spomenik #Streljani #Srbi #Rakanovac #Štrpce #Brezovica #kmnovine #vesti #kosovo #metohija #Srbija Na putu između Štrpca i Brezovice, na mestu zvanom Rakanac, ponovo je oskrnavljen spomenik Srbima streljanim 1944. godine, među kojima je bilo i dece.





KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2021 ::    Hvala na interesovanju


Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.