Policija traga za bombašem iz Gadžinog Hana

Izvor: juGmedia, 18.Okt.2017, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija traga za bombašem iz Gadžinog Hana

Niška policija intenzivno traga za licem koje je bacilo eksplozivnu napravu na carinsko skladište u Gadžinom Hanu, potvrdili su danas u Policijskoj upravi u Nišu.

Prema rečima nadležnih u policiji, u eksploziji koja se dogodila oko 1.20 časova u noći između nedelje i ponedeljka nije bilo povređenih već je samo načinjena materijalna šteta.

„Uviđaj je obavljen i obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo. U toku je intenzivan rad na otkrivanju počinioca >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i motiva tog dela“, rečeno je u Policijskoj upravi u Nišu.

Prema nezvaničnim informacijama, u momentu eksplozije u portirnici na carinskom skladištu nalazila su se dva radnika obezbeđenja, ali su oni srećom prošli bez povreda.

U eksploziji su samo oštećeni automobili parkirani u dvorištu carinskog skladišta, smeštenog u objektu u kome se ranije nalazila tekstilna fabrika „Zateks“.

B.Ljubisavljević

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potraga za bombašem iz Niša: Bacio eksplozivnu napravu na skladište carine

Izvor: Blic, 18.Okt.2017

Niška policija traga za počiiocem koji je 16. oktobra oko 1.20 časova bacio eksplozivnu napravu na skladište Uprave Carina u Gadžinom Hanu...Niko nije povređen a kako se nezvanično saznaje, oštećena su tri automobila i portirska kućica, a visina materijalne štete se utvrđuje...Policija je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.