Pojačana autobuska linija do Novog groblja zbog Zadušnica

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Nov.2018, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačana autobuska linija do Novog groblja zbog Zadušnica

Zbog održavanja verskog praznika „Zadušnice“ i povećanih zahteva za prevozom ka Novom Groblju, u subotu 3. novembra 2018. godine, na delu trase redovne linije 8 biće otvorena vanredna linija 8L: Trg Kralja Aleksandra – Novo Groblje sa 6 (šest) vozila na radu i intervalom od 7 (sedam) minuta u vremenskom periodu od 6.00 do 15.34 časova. Prevoz na redovnoj liniji broj 8 Novo Groblje – Gabrovačka reka obavljaće se po subotnjem redu vožnje.

Iz Gradskog prevoza >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << u Nišu apeluju na sugrađane da za potrebe prevoza do Novog Groblja koriste vozila javnog prevoza kako bi se izbeglo stvaranje gužvi u saobraćaju.

Red vožnje linije 8L za dan 3.11.2018. možete pogledati ovde.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pojačani polasci zbog Zadušnica

Izvor: Radio 021, 02.Nov.2018

GSP je saopštio da će danas zbog verskog praznika Zadušnice na liniji broj 14 biti zglobni autobusi, a po potrebi biće uvedeni i dodatni polasci...Umesto solo vozila, zglobni autobusi saobraćaće i za Čenej u 10:30 i 11:45 časova...Autobusi na liniji broj 53 u 8:40 i 9:50 časova saobraćaće...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.