Podelom priznanja sutra se obeležava Svetski dan dobrovoljnih davalaca krvi

Izvor: JUGpress.com, 13.Jun.2018, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podelom priznanja sutra se obeležava Svetski dan dobrovoljnih davalaca krvi

NIŠ

Povodom obležavanja 14.juna Svetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi, Crveni krst Niš i Zavod za transfuziju krvi Niš kao njegov partner, sutra će na prigodnoj svečanosti podeliti priznanja svim višestrukim davaocima krvi koji su ovu tećnost darivali 50 i 75 puta.

Ovogodišnji slogan obeležavanja Svetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi: “Budi tu za druge. Dajte krv. Podarite život”.

Tema ovogodišnje kampanje je dobrovoljno davanje krvi kao akcija >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << solidarnosti. Ističu se glavne ljudske vrednosti kao što su altruizam, poštovanje, empatija i ljubaznost, dok je osnova dobrovoljno davanje krvi.

Za ovaj dan Crveni krst Srbije pripremio je i priznanja kao dokaz njihove humanosti i za humani, anonimni i nenaplatljivi čin kojim se obezbedjuje nesmetano funkionisanje zdravstvenog sisitema u našem Gradu.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Priznanja za jubilarne davaoce krvi

Izvor: Kragujevac.rs, 14.Jun.2018, 13:47

Svečanim uručenjem priznanja i zlatnih pločica višestrukim davaocima krvi, u sali Skupštine grada obeležen je Svetski dan dobrovoljnih davalaca krvi. Ove godine pod sloganom “Budite tu za druge. Dajte krv. Podarite život“, kampanja u fokus stavlja solidarnost i isticanje plemenitih osobina...

Nastavak na Kragujevac.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.