Počelo renoviranje kuće sedmočlane porodice u Brzom Brodu, nedostaje samo nameštaj

Izvor: JužneVesti.com, 10.Feb.2022, 12:49

Počelo renoviranje kuće sedmočlane porodice u Brzom Brodu, nedostaje samo nameštaj

Kako je ranije najavljeno, organizacija Pokreni život počela je zvanično sa renoviranjem kuće u kojoj je godinama i u teškim uslovima živi sedmočlana porodica Cvetković iz Brzog broda. Kuća će kompletno biti renovirana spolja i iznutra, a nedostaje samo nameštaj. Kraj radova se očekuje za dve nedelje.

Nakon što je javnost saznala u kakvim uslovima živi baka sa šest unučadi iz Brzog Broda i da imaju samo 35.000 mesečno primanja, brojni ljudi i kompanije odlučile >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su da pomognu, zbog čega će Cvetkovići sada dobiti potpuno renoviranu kuću.Saniraće će se svi zidovi; foto: Pokreni život

Iz humanitarne organizacije Pokreni život, koja je organizovala ovu akciju, kažu da su radovi zvanično počeli i da se prvo radi zamena električne instalacije i čišćenje kuće.

Biće i gore i dole kupatilo, stara stolarija je izbačena, čekamo da stigne nova. Zidovi će biti sanirani, dole ide kompletna zamena laminatnog poda, spratovi će se odvojiti sa novom stolarijom, a u hodnicima se radi topli pod - kažu iz organizacije.

Kraj radova za dve nedelje; foto: Pokreni životRenoviranje podrazumeva i spoljne radove, odnosno fasadu, kao i zamenu dimnjaka koji je počeo da se ruši.

Jedina stavka koja za sada nije rešena, jeste nameštaj zbog čega se još prikupljaju sredstva. Do tada, majstori će u naredne dve nedelje svakodnevno raditi na obnovi kuće.

Svi koji žele da pomognu u nabavci nameštaja mogu da pošalju SMS na broj 3800 ili uplate novac direktno na račun Fondacije 165-7010855807-48, takođe uplate iz inostranstva su moguće preko sajta https://www.pokrenizivot.com/donacija/ ili uplatom preko Pejpal platforme paypal.me/pokrenizivotsrb.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.