Počelo je prijavljivanje za novembarski ciklus besplatnih IT kurseva

Izvor: JužneVesti.com, 23.Sep.2021, 11:35

Počelo je prijavljivanje za novembarski ciklus besplatnih IT kurseva

Neprofitna i besplatna škola IT Bootcamp je otvorila prijave za novi ciklus kurseva koji će početi u novembru ove godine. Za Niš su ponudi kursevi: Testiranje Softvera (QA), Razvoj veb stranica (JS) i Razvoj veb stranica (PHP + WordPress).

Zbog situacije sa korona virusom škola realizuje nastavu online. Kurs nije namenjen osobama koje žive ili borave van Srbije. Proces prijavljivanja je u toku i traje do nedelje 3. oktobra.

Cilj škole je da pruži besplatno znanje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << motivisanim i vrednim pojedincima koji nisu imali priliku da se formalno obrazuju u sferi informacionih tehnologija. Kursevi su prilagođeni tržišnim potrebama i praktičnom radu, uz dodatne pripreme polaznika za predstavljanje kompanijama.

IT Bootcamp je osnovan od strane individualnih donatora iz dijaspore, a izvodi se u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac. Od osnivanja škole 2018. godine do danas 55% polaznika je našlo svoju šansu na IT tržištu, nakon uspešno završenih kurseva prekvalifikacije. Zahvaljujući online nastavi škola je dobila mogućnost da omogući pohađanje kurseva na više lokacija širom Srbije. Kada je Niš u pitanju od septembra 2019. godine do danas je posao/praksu našlo 155 polaznika od 253 koji su se uspešno odškolovali.

Više informacija o programu kurseva i uslovima prijave, kao i formulare za prijavu možete pronaći na sajtu škole itbootcamp.rs.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.