Počeli radovi na dogradnji vrtića u Bojniku

Izvor: JužneVesti.com, 20.Avg.2019, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeli radovi na dogradnji vrtića u Bojniku

Novi prostor u kome će boraviti mališani od jedne do dve godine, u Predškolskoj ustanovi ustanove "Đuka Dinić" u Bojniku, biće sazidan i opremljen do sredine septembra ove godine, kada će biti i formirana nova jaslena grupa.

S obzirom na to da do sada vrtić u Bojniku nije imao mlađu jaslenu grupu, a da su potrebe za njenim otvaranjem sve veće, rukovodstvo je odlučilo da proširi svoje kapacitete. Kako su i ranije najavili, radovi su počeli u toku leta, a trebalo bi da >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << budu završeni za mesec dana.

Projektom su konkurisali kod Ministarstva bez portfelja, piše na opštinskom sajtu, koje je za dogradnju i opremanje vrtića izdvojilo oko 6,5 miliona dinara.

Učešće opštine je oko 1,6 miliona dinara, a biće sazidana i opremljena prostorija od oko 60 metara kvadratnih - piše na opštinskom sajtu.

Radove izvodi preduzeće Jugogradnja iz Bojnika koje je, prema dostupnim podacima javne nabavke, jedino poslalo ponudu.

Inače, vrtić u Bojniku pohađa 263 mališana i do sada nisu imali problema sa listama čekanja.

Pored matične zgrade, Predškolska ustanova "Đuka Dinić" izdvojena odeljenja ima u selima Lapotince, Kacabać, Stubla, Kosančić, Gornje Brijanje, Gornji Brestovac, Pridvorica i Đinđuša

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.