Pirot predstavljao Srbiju na sastanku lokalnih lidera zemalјa Centralne i Istočne Evrope i Kine u Sofiji

Izvor: juGmedia, 21.Okt.2018, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pirot predstavljao Srbiju na sastanku lokalnih lidera zemalјa Centralne i Istočne Evrope i Kine u Sofiji

Predstavnici lokalnih samouprava grada Pirota i opština Dimitrovgrad, Bela Palanka i Babušnica na čelu sa načelnicom Okruga prisustvovali su skupu u glavnom gradu Bugarske na četvrtom po redu sastanku lokalnih lidera zemalјa Centralne i Istočne Evrope i Kine i četvrti sastanak Kina – CIEZ udruženja guvernera provincija, „16+1“.

Načelnica Pirotskog upravnog okruga Dragana Tončić prezentovala je u prvoj sesiji „Polјoprivreda i Turizam“ Pirotski okrug – lokalne >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << samouprave.

Imajući u vidu interes Republike Srbije za dalјe jačanje sveukupne saradnje sa Narodnom Republikom Kinom, posredstvom bilateralnih kanala i u okviru mehanizma saradnje „16+1„ samo učešće i predstavlјanje dela Republike Srbije kroz okrug  je bilo od velikog značaja”, kaže se u saopštenju Pirotskog upravnog okruga.

Pirotski upravni okrug predstavlјao je Srbiju na ovom samitu po pozivu Ministarstva spolјnih poslova i Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.