Paketiće droge carinici pronašli u vazdušnom jastuku

Izvor: JužneVesti.com, 26.Nov.2019, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paketiće droge carinici pronašli u vazdušnom jastuku

Paketiće marihuane, heroina i amfetamina, pronašli su carinici na Graničnom prelazu Gradina, a 42-godišnji muškarac je drogu sakrio u prostoru za vazdušni jastuk. U drugom slučaju carinici su zaplenili 17 flaša rakije i 12 boksova cigareta.

Vozač “golfa” gruzijskih registracija rekao je carinicima da nema šta da prijavi, ali su posumnjali u njegove reči, te su detaljno pregledali automobil.

Prilikom pregleda automobila, carinik je posumnjao da je ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << suvozačkog sedišta, u prostoru predviđenom za vazdušni jastuk nešto sakriveno, pa je odlučio da skine njegov poklopac - saopštavaju u Upravi carina.

Vazdušni jastuk je bio sav iscepan, a u njegovoj unutrašnjosti carinici su pronašli sakrivena 4 paketića droge. 17 flaša rakije među garderobom; foto: Uprava carina

U drugom, odvojenom slučaju, kontrolom “mercedesa” engleskih registracija, među odećom putnika u koferima, pronađeno je 17 flaša bugarske rakije i 12 boksova cigareta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.