Paketi za penzionere i u Uslužnom centru Medijane

Izvor: JužneVesti.com, 26.Maj.2020, 08:34

Paketi za penzionere i u Uslužnom centru Medijane

Volonteri Gradske opštine Medijana nastaviće da dostavljaju pakete koje je za penzionere sa primanjima ispod 30 hiljada dinara obezbedio Grad Niš, kažu u Opštini, a penzioneri će moći da paket pomoći preuzmu u Uslužnom centru 2, blizu Čaira. U cilju bolje komunikacije sa građanima, kako kažu u Opštini, otvoreni su i direktni brojevi telefona načelnika uprave, komunalne inspekcije, finansijske službe i kabineta predsednika Opštine.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Paketi za pirotske penzionere ispod 30.000 dinara početkom juna

Izvor: JužneVesti.com, 26.Maj.2020

Nakon penzionera sa primanjima ispod 15.000 dinara, pakete pomoći u Pirotu dobiće i stariji građani sa penzijama ispod 30.000 dinara, a javna nabavka je u toku i početkom juna krenuće distribucija.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.