Otvoren konkurs za sedmu generaciju mladih ambasadora

Izvor: JužneVesti.com, 05.Sep.2019, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren konkurs za sedmu generaciju "mladih ambasadora"

Mladi koji žele da realizuju ideje svojih vršnjaka, podržavaju programe i promovišu kulturu i preduzetnički duh, mogu da se do 15. septembra prijave na konkurs za izbor sedme generacije "mladih ambasadora".

Tokom jednogodišnjeg mandata novoizabrani "ambasadori" proći će kroz različite edukativne programe, kažu organizatori, ali će i dobiti priliku da realizuju svoje ideje i učestvuju u realizaciji različitih programa, manifestacija, događaja iz oblasti kulture, preduzetništva >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i inovacija.

Radićemo na usavršavanju njihovih veština, razvijanju liderskih sposobnosti i stvaranju zajednice po meri mladih - kažu organizatori.

Konkurs je otvoren za sve učenike i studente iz obrazovnih institucija u Nišu do 15. septembra, a prijava se vrši popunjavanjem prijavnog formulara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Konkurs za izbor sedme generacije Mladih ambasadora

Izvor: Megafon.co, 05.Sep.2019

Konkurs za izbor sedme generacije Mladih ambasadora u Nišu otvoren je do 15. septembra, saopštili su iz ove organizacije. Novoizabrani Mladi ambasadori realizovaće ideje mladih, podržavati programe i promovisati kulturu i preduzetnički duh među svojim vršnjacima.. Tokom jednogodišnjeg mandata...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.