Izvor: JUGpress.com, 01.Jul.2020, 08:45

Odlukom Fudbalskog saveza Srbije Dubočica novi prvoligaš

LESKOVAC

Na današnjoj sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, koja je održana na Kopaoniku, odmah po okončanju sednice Skupštine FS Srbije, doneta je odluka o proširenju Prve lige Srbije sa 16 na 18 klubova.

Tako su, pored leskovačke Dubočice, administrativnim putem novi prvoligaši postale i ekipe Sloge iz Kraljeva, Radnički iz Sremske Mitrovice i Loznica iz istoimenog grada. Na pomenutoj sednici, takođe, je doneta odluka da prvenstvo u Prvoj ligi Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << počne 15.avgusta.

Fudbaleri Dubočice sada već novi prvoligaši uveliko su u trenažnom procesu, i to već od sredine juna pod rukovodstvom novog šefa stručnog štaba Aleksandra Kuzmanovića.

Raduje nas povratak Dubočice u drugi stepen takmičenja u našoj zemlji, gde je ovaj klub u ranijem periodu bio i igrao veoma značajnu ulogu. Sama odluka Izvršnog odbora FS Srbije bila je i očekivana, da nam se omogući administrativno da budemo članovi prvoligaškog karavana Srbije. Zahvalni smo nadležnim organima FS Srbije i zdušnoj podršci naše lokalne samouprave da naš klub igra u Prvoj ligi Srbije, a sada je na nama u klubu da se organizujemo na pravi način i kako to dolikuje jednom prvoligaškom klubu. Pripreme koje smo započeli sredinom juna odvijaju se planiranom dinamikom, a što se tiče pojačanja za novu sezonu, moraćemo prioritetno da rešimo, jer želimo da ti novi igrači budu sa ekipom što pre i na vreme, a ne da ih dovodimo neposredno pre početka prvenstva. Očekuje nas puno posla u narednim danima, i mislim da smo svi u klubu spremni da na adekvatan način odgovorimo svim tim obavezama “, uveren je Dejan Savić, predsednik leskovačkog prvoligaša ekipe Dubočice.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.