Odloženo saslušanje Milovana Brkića, vlast pokušava da uguši Magazin Tabloid

Izvor: KMnovine.com, 18.Dec.2018, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odloženo saslušanje Milovana Brkića, vlast pokušava da uguši ''Magazin Tabloid''

Milovan Brkić, glavni urednik Magazina Tabloid, javio se po pozivu u Policijsku upravu Beograda, ali nije saslušan iz procesnih razloga.


   
Milovan Brkić    






Policija i Više javno tužilaštvo postupili su po prijavi Nikole Petrovića, kuma Aleksandra Vučića, koji tvrdi da mu je Brkić ugrozio bezbednost, ali ne navodi kako i čime. Druga prijava je anonimna, a upućena >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << je Tužilaštvu za organizovani kriminal. Ne samo što je i ona potpuno besmislena, kao Petrovićeva, nego je misteriozno, bez objašnjenja, prosleđena Višem javnom tužiocu za visokotehnološki kriminal. U toj prijavi se navodi da je Brkić u intervjuu internet televiziji „Srpski kolektiv“ izvršio krivično delo ubistva Nikole Petrovića u podstrekivanju, kao i druga krivična dela.


ČITAJTE "MAGAZIN TABLOID"



Ivan Ninić i Stevan Damjanović, pravni zastupnici Milovana Brkića, zatražili su izuzeće zamenika tužioca Aleksandra Momčilovića, jer je učestvovao u procesu koji je vođen protiv Brkićevog zamenika Milana Malenovića. Na Momčilovićevo insistiranje, Malenović je šest meseci proveo u pritvoru, da bi na kraju pravosnažnom presudom bio oslobođen krivične odgovornosti.

Saslušanje Brkića je odloženo dok se ne donese odluka o zahtevu za izuzeće tužioca, što će se, verovatno, dogoditi krajem decembra. Odlaganje saslušanja ukazuje da tužilac nema nikakve dokaze, nego samo pod pritiskom Nikole Petrovića pokušava da izvrši zadatak koji mu je određen, da uhapsi Brkića i uguši Magazin Tabloid.


Predrag Popović



KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: Magazin Tabloid    :: © 2014 - 2018 ::    Hvala na interesovanju


Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.