Odloženi mečevi Radničkog i Radnika

Izvor: JužneVesti.com, 20.Sep.2021, 17:58

Odloženi mečevi Radničkog i Radnika

Zbog bolesti više prvotimaca domaćih ekipa, utakmice 10. kola Superlige Srbije između Radničkog i Metalca iz Gornjeg Milanovca, kao i ona u Surdulici između Radnika i TSC-a su odložene, saopštavaju iz Zajednice klubova Superlige. Za sada se ne zna kada će one biti odigrane, a novi termini ovog susreta biće naknadno određeni.

Tražili su Nišlije odlaganje utakmice sa gostima iz Gornjeg Milanovca nakon što su se osmorica igrača požalila na stomačne probleme >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << posle utakmice sa Novim Pazarom, a nadležni su im izašli u susret. Uz taj meč, saopštavaju iz Zajednice klubova, odložen je i meč Radnika i TSC-a.

Odlukom Medicinske komisije Fudbalskog saveza Srbije odloženi su mečevi 10. kola FK Radnički Niš – FK Metalac i FK Radnik – FK TSC koji su trebali da budu odigrani u utorak 21. avgusta 2021. godine. Razlog za to jeste bolest većeg broja igrača FK Radnički Niš i FK Radnik - saopštavaju iz Zajednice.

Utakmice su po rasporedu bile na programu u utorak, 21. septembra, a odloženi mečevi biće odigrani u prvom slobodnom terminu, a koji će biti naknadno saopšten.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Odloženi mečevi Radnički – Metalac i Radnik – TSC

Izvor: Danas, 20.Sep.2021

Zbog bolesti više prvotimaca domaćih ekipa, utakmice 10. kola Superlige Srbije u fudbalu između niškog Radničkog i Metalca iz Gornjeg Milanovca, kao i ona u Surdulici između Radnika i TSC su odložene, saopštili su u Zajednici klubova Superlige.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.