Oborio autom 17-godišnju devojku na pešačkom i pobegao, policija ga ubrzo uhvatila

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jan.2021, 11:39

Oborio autom 17-godišnju devojku na pešačkom i pobegao, policija ga ubrzo uhvatila

Da je sinoć na raskrsnici Somborskog bulevara i Ulice Kosovke devojke u Nišu, na pešačkom prelazu naleteo automobilom na 17-godišnju devojku, a potom pobegao, osumnjičen je 19-godišnji Nišlija. Kako kažu u policiji, oni su pronašli vozača, a protiv njega će biti podneta krivična prijava.

Nezgoda se dogodila sinoć oko 19:30 i to, kako kažu u policiji, na obeleženom pešačkom prelazu.

Devetnaestogodišnji mladić iz Niša tereti se da je na devojku naleteo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << automobilom „ford“ i lakše je povredio. Ona je prebačena u Klinički centar Niš gde joj je ukazana lekarska pomoć - saopštili su iz policije.

Navode da će protiv njega, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija uhvatila vozača koji je oborio devojku na prelazu i pokušao da pobegne

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Jan.2021

Kako su potvrdili u PU Niš, sinoć oko 19.30 na uglu Somborskog bulevara i Ulice Kosovke devojke, Nišlija (19) na pešačkom prelazu, naleteo je automobilom marke "ford" na devojku staru 17 godina. Vozač je pritom pokušao da pobegne, ali ga je policija ubrzo pronašla...Devojka je prebačena u niški...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

U Nišu uhapšen mladić za kojeg se sumnja da je sinoć udario devojčicu na pešačkom prelazu

Izvor: RTS, 22.Jan.2021

Policija je u Nišu, brzom i efikasnom akcijom, pronašla vozača osumnjičenog da je sinoć na obeleženom pešačkom prelazu oborio sedamnaestogodišnju devojku, a potom pobegao, navodi se u saopštenju Policijske uprave u Nišu. . Kako se navodi u saopštenju, devetnaestogodišnji...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.