Novi obračun grejanja: Za stan od 53m2 devet hiljada dinara

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Mar.2017, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi obračun grejanja: Za stan od 53m2 devet hiljada dinara

Gradsko veće, usvojilo je zaključak, kojim Gradskoj toplani, preporučuje izmenjeni način naplate varijabilnog dela, za korisnike, koji centralno grejanje plaćaju u 12 mesečnih rata.

Cena grejanja ostaje ista, ali se godišnji račun, raspoređuje na ujednačenije mesečne rate, kako bi se izbegla situacija poput one kada su potrošači dobili znatno veći decembarski, u odnosu na novembaski račun. Na taj način, za stan površine 53 kvadratna metra, mesečni račun tokom zime neće biti veći od 9.000, a tokom letnjih neće biti manji od tri i po hiljade dinara.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li je ovo rešenje - rate za grejanje ujednačene

Izvor: B92, 03.Mar.2017

Gradsko veće Niša predložilo je Gradskoj toplani nov način naplate daljinskog grejanja kojim je predviđeno da građani tokom 12 meseci plaćaju ujednačene račune...Član veća Miloš Milošević je rekao da su se po važećem sistemu naplate računi za grejanje za pojedine mesece bitno razlikovali,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.