Novi napad na Magazin Tabloid - opstanak redakcije neizvestan!

Izvor: KMnovine.com, 23.Jan.2018, 04:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi napad na Magazin Tabloid - opstanak redakcije neizvestan!

Magazin Tabloid ponovo žestoko napadnut, ovaj put opstanak i dalji rad redakcije ovog lista, doveden u pitanje. Neophodna podrška čitalaca!






Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je dve presude Višeg suda u Beogradu kojima smo obavezani da Nikoli Petroviću, kumu Aleksandra Vučića, platimo, sa kamatom i troškovima postupka, oko 700.000 dinara. U ovom broju pročitaćete kako se taj zločin desio, u tekstu pod naslovom ''Duševna bol >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << kuma Nikole'', a ko su sudije koje te zločine vrši pokazuje tekst "Ko su šefovi mafije u pravosuđu''. Ovo je teška globa koju redakcija sama ne može podneti. Ponovo pozivamo čitaoce da nam masovno pomognu, da magazin nastavi sa radom, a tekst i uputstva su u nastavku ovog apela.


.......

“…Za razliku od većine medijskih kuća, mi nismo ni na čijem platnom spisku. Jasno je onda zbog čega tražimo vašu pomoć u okolnostima kad nezavisno, novinarsko istraživanje košta puno novca i napornog rada...“

Ovako je čuveni britanski list „Gardijan“ pozvao svoje čitaoce da dobrovoljnim prilozima iz čitavog sveta, pomognu u spašavanju slobodnog, istraživačkog novinarstva kojim se ta velika medijska kuća sa pravom ponosi.

U okolnostima kad vlada medijski mrak u Srbiji, „Magazin Tabloid“, kao jedina potpuno slobodna novina u ovom regionu, nalazi se u apsolutnoj izolaciji na tržištu oglašavanja.

Da bi sačuvali nezavisnost i slobodu u radu„Magazina Tabloid“ i njegovog potpuno besplatnog Internet izdanja koji mesečno prati više od 200 hiljada ljudi, pozivamo sve naše čitaoce, kako u zemlji tako i u inostranstvu, da svojim donacijama i prilozima pomognu u očuvanju nezavisnog i prema svakom režimu kritički orjentisanog novinarstva.

Dinarske uplate slati na račun:

285-2031000000338-63 
TABLOID PRESS DOO,
Savski Trg 9/1 

Uputstvo za uplate iz inostranstva:



   
Klikni na sliku za uvećanje    






Izvor: Magazin Tabloid    :: © 2014 - 2018 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.