Niz se nastavlja - Dinamo odoleo i Čukaričkom

Izvor: JužneVesti.com, 10.Mar.2019, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niz se nastavlja - Dinamo odoleo i Čukaričkom

Iako je važio za apsolutnog favorita, Čukarički nije uspeo da da gol Dinamu, a kako to nije pošlo za rukom ni Vranjancima, meč u Surdulici završen je remijem (0:0). Ovo je produžilo seriju Dinama bez poraza, koja traje čitavog superligaškog proleća.

Stanje na tabeli signaliziralo je drugačiji rasplet na Gradskom stadionu u Surdulici, pošto je pred ovaj duel 26. kola Superlige Dinamo bio na poslednjoj, a Beograđani na četvrtoj poziciji. Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << tim sa Banovog brda je bez petorice standardnih prvotimaca doputovao u Surdulicu, pa nije bilo ni govora o novih 6:1, sa koliko je završen duel dva tima u jesenjem delu sezone.

Bile su ujednačene ekipe tokom meča. Tokom prvog poluvremena bilo je par prilika za oba tima, dok je u drugom samo jedna lopta poletela u okvir gola i ona je bila delo gostujućih fudbalera, ali nije završila iza leđa golmana Nikole Lakića.

Sa novim bodom na svom kontu Vranjanci su konačno pobegli od “fenjera”, pošto su prestigli Zemun. Dinamo će priliku da dodatno napreduje i uveća broj bodova imati sledećeg vikenda, kada će gostovati Bačkoj u Bačkoj Palanci.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.