Niški Filozofski fakultet dobio  akreditaciju za studije nemačkog jezika

Izvor: JUGpress.com, 31.Okt.2018, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški Filozofski fakultet dobio  akreditaciju za studije nemačkog jezika

NIŠ

 

Filozofski fakultet Univerziteta u Nišu dobio je akreditaciju za studije nemačkog jezika i književnosti. Uskoro će biti raspisan i vanredni konkurs za buduće studente germanistike.

Planirano je da indeksi prvoj generaciji brucoša budu uručeni na Dan fakulteta, 9. novembra, a informacije o prijemnom ispitu, potrebnim dokumentima i uslovima upisa biće uskoro objavljene.

U saopštenju Filoyofskog fakulteta se navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << da je Komisija za akreditaciju i proveru kvaliteta konstatovala da taj fakultet ispunjava sve uslove za sprovođenje studijskog programa koji će od sada biti dostupan svim zainteresovanim studentima.

Studije nemačkog jezika i književnosti su 13. studijski program u okviru osnovnih akademskih studija na Filozofskom fakultetu u Nišu.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.