Izvor: JUGpress.com, 13.Avg.2019, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš podržava omladinske projekte sa 5,5 miliona

NIŠ

Osamnaest projekata nevladinih organizacija I udruženja , koje je komisija ocenila kao najbolje, dobiće iz budžeta grada Niša ukupnu podršku od 5,5 miliona dinara za finansiranje aktivnosti namenjenih mladima.

Ugovore su uručili Gradonačelnik Niša Darko Bulatović I Branislav Kačar, član Gradskog veća resorno zadužen za omladinu i sport.

Bulatović je obaćao da će ” briga za mlade I njihovu budućnost uvek biti u fokusu ove gradske vlasti”. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<

Ovi projekti se finansiraju sa pozicije Sekretarijata za omladinu i sport. Javni Konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata za mlade u 2019. godini raspisan je za projekte iz tematskih oblasti u skladu sa ciljevima navedenim u Strategiji za brigu o mladima Grada Niša 2015-2020 i Lokalnom akcionom planu za mlade Grada Niša 2015-2020 a kao prioritetne oblasti navedeni su kultura i kvalitet provođenja slobodnog vremena i zapošljavanje.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.