Nije loše biti čovek Dušana Kovačevića od četvrtka u bioskopu Cine Grand Delta Planet

Izvor: JužneVesti.com, 07.Dec.2021, 11:13

"Nije loše biti čovek" Dušana Kovačevića od četvrtka u bioskopu "Cine Grand Delta Planet"

Komedija sa elementima trilera Nije loše biti čovek proslavljenog reditelja Dušana Kovačevića biće premijerno emitovana u bioskopu Cine Grand Delta Planet u četvrtak 9. novembra.

Tvorac kultnih domaćih filmova Balkanski špijun, Profesionalac, Maratonci trče počasni krug, Ko to tamo peva, Underground, Radovan Treći, Urnebesna tragedija, Sabirni centar se posle 18 godina vraća flimskom stvaralaštvu.

Nadam se da će ovaj film imati lepu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << komunikaciju sa publikom, kao i sve što sam do sad radio. U pitanju je jedna neobična, paranormalna priča. Ko veruje – veruje, ko ne veruje – uveriće se. To je nešto što je osnovno. U celoj ovoj priči, naravno, ima udela i ova kuga koja nas je zadesila, tako da smo počeli sa pripremama pre četiri godine, i onda smo imali dugi period rada u tišini posle snimanja. U neku ruku to nam je pomoglo, jer nismo imali cajtnot” - reči su Dušana Kovačevića.

Priča prati profesora klavira Milana (Vojin Ćetković) 5 godina nakon što je njegov kum, nekadašnja pop zvezda Ranko Beli (Gordan Kičić), nestao pod nerazjašnjenim okolnostima. Milan odlučuje da razreši misteriju i konačno sazna šta se dogodilo sa Belim. Ne nalazeći podršku i razumevanje porodice i okoline, Milan razvija prijateljski odnos sa psom lutalicom.

Ostale uloge tumače: Nenad Jezdić, Lena Kovačević, Andrija Milošević, Srđan Todorović, Branka Katić…

Karte za film su već u prodaji, a one se mogu rezervisati putem sajta bioskopa i kupiti na blagajni na prvom spratu tržnog centra Delta Planet.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.