Nedelju dana bez preminulih od kovida na jugu, na lečenju 15 pacijenata

Izvor: JužneVesti.com, 24.Jun.2021, 16:42

Nedelju dana bez preminulih od kovida na jugu, na lečenju 15 pacijenata

Od kovida je za poslednja 24 sata u Srbiji, prema zvaničnim podacima Ministarstva zdravlja, preminulo još 6 osoba, a među preminulima nije nijedan pacijent koji se od kovida leči na jugu zemlje. Na kovid je u celoj zemlji pozitivno još 80, a testirane su 8.352 osobe.

Na bolničkom lečenju se trenutno nalaze 324 pacijenta u kovid objektima u celoj Srbiji, od kojih je 16 na respiratorima.

17. jun je poslednji dan kada je bilo, prema podacima Univerzitetskog kliničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << centra Niš, preminulih građana koji su se od kovida lečili na jugu, a dobre vesti iz UKC-a saopštavaju i danas.

Samo 3 pacijenta se od kovida leči u UKC-u, dok je 8 pacijenata smešteno u leskovačkoj kovid Bolnici. U vranjskoj kovid bolnici trenutno su hospitalizovana 4 pacijenta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.