Nastavljeno suđenje Ninoslavu Jovanoviću, svedočio veštak psihijatar

Izvor: JužneVesti.com, 04.Avg.2020, 16:59

Nastavljeno suđenje Ninoslavu Jovanoviću, svedočio veštak psihijatar

Suđenje otmičaru Ninoslavu Jovanoviću iz Malče nastavljeno je danas, a kao svedok ispitivan je veštak psihijatar iz Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu, u kojoj je obavljeno neuropsihijatrijsko veštačenje optuženog, navode iz Višeg suda.

Zatvoreno za javnost zbog osetljivosti predmeta, suđenje je pred Višim sudom nastavljeno glavnim pretresom, a kao i prošli put tema je uračunljivost optuženog Jovanovića.

Na današnjem glavnom pretresu, ispitan je veštak >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << psihijatar, predstavnik komisije Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu, koja je obavila neuropsihijatrijsko veštačenje optuženog Ninoslava Jovanovica - naveli su iz Višeg suda.

Sledeći glavni pretres zakazan je za 2. septembar. Kako navode, tada će biti pozvan veštak psiholog komisije veštaka SZB Beograd, koji na današnji glavni pretres nije došao zbog bolesti. Pozvani su takođe i lekari Kliničkog centra u Nišu.

Podsetimo, optuženi Jovanović iz Malče ne osporava otmicu, ali spori svoju uračunljivost.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.