Nastavlja se pomoć porodiljama i parovima koji žele na vantelesnu oplodnju

Izvor: juGmedia, 03.Jan.2018, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja se pomoć porodiljama i parovima koji žele na vantelesnu oplodnju

Porodilje koje imaju zaposlenje dobijaće i ove godine po 15.000 dinara jednokratne pomoći od lokalne samouprave, a one koje nemaju posao dobijaće po 30.000 dinara nakon porođaja, kažu u vlasotinačkoj opštini.

Ova lokalna samouprava će i u 2018.finansirati četvrti pokušaj vantelesne oplodnje.

U vlasotinačkoj opštini se na 1.000 stanovnika rodi u proseku 7,7 beba, što je više od republičkog proseka i mi želimo da podržimo taj trend i ubuduće. Zato >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << izdvajamo za jednokratnu pomoć za porodilje, ali finansiramo i četvrti pokušaj vantelesne oplodnje, s obzirom na to da republika finansira tri pokušaja„, kaže predsednik opštine Vlasotince Zoran Todorović.

Ovo je jedan od načina da podržimo mere populacione politike Vlade Srbije, dodaje Todorović.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.