Izvor: JUGpress.com, 23.Nov.2018, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narodna stranka o ukidanju jos jedne avionske linije

NIS

Ovo je još jedan dokaz tvrdnji koje smo prethodnih meseci iznosili, da će po otimanju aerodroma biti ukinute jeftinije avio linije do evropskih gradova, navodi Narodna stranka u danasnnjem saopstenju.

One se danas nažalost, pokazuju kao istinite i Narodna stranka bez imalo likovanja to ističe. Šteta je velika, tiče se svih naših građana i privrede, i moći će da se sagleda u svom punom obimu tek kroz jedan duži vremenski period.

Drsko i nadmeno, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << što jedino i umeju, poslušnici iz niške skupštine bezidejno opravdavaju taj svoj potez, kiteći se usput tuđim perjem. Trube na sav glas u kontrolisanim medijima, kako otvaraju nove linije i kako će biti velikih investicija za aerodrom u Nišu. Nažalost, u svemu tome demantuju ih i nadležno ministarstvo koje negira ulaganja i sam razvoj situacije koji se ogleda u namerno izazvanom propadanju aerodroma u koji su dosad ulagali svi građani Niša.

Narodna stranka javno poručuje da im u neko dogledno vreme, takve manipulacije više neće biti od koristi i da će svi oni koji su ovako grubo i neodgovorno oštetili građane Niša snositi svaku vrstu odgovornosti, navodi see saopstenju Narodne stranke u Nisu.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.