Na Staroj planini osnovan “Front za odbranu reka Srbije”

Izvor: JužneVesti.com, 18.Feb.2019, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Staroj planini osnovan “Front za odbranu reka Srbije”

Na mestu odakle je krenula borba protiv izgradnje mini-hidroelektrana, u staroplaninskom selu Temska nadomak Pirota, okupili su se aktivisti iz više gradova da bi formirali “Front za odbranu reka Srbije”. Tom prilikom održana je i Skupština Saveza mesnih zajednica Stare planine koja je postala zvanična organizacija.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Na Staroj planini osnovan “Front za odbranu reka Srbije”

Izvor: Danas, 18.Feb.2019

Na mestu odakle je krenula borba protiv izgradnje mini-hidroelektrana, u staroplaninskom selu Temska nadomak Pirota, okupili su se aktivisti iz više gradova da bi formirali “Front za odbranu reka Srbije”. Članak Na Staroj planini osnovan “Front za odbranu reka Srbije” se pojavljuje prvo na...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.